Scrapbooking nettbutikker

Hobby og kunst nettbutikkEttersom scrapbooking er en populær hobby så er det selvfølgelig også mange steder du kan handle produkter du kan brukte til nettopp dette. Det kan være vanskelig å vite hvem man skal velge om hvilke som er best. I denne artikkelen vil vi hjelpe deg til å finne frem i jungelen av slike nettbutikker. Vi skal gi deg en oversikt over hvilke nettbutikker vi ønsker å anbefale og som helt klart gir deg god valuta for pengene.

Hobby Kunst

Hobby Kunst er en av de mange nettbutikkene som tilbyr alt du trenger til å lage scrapbook. Dette er en norsk side og den er helt trygg å bruke. Dermed trenger du ikke å være redd for å betale med ditt kort på denne nettbutikken eller for at varene dine ikke skulle komme frem. De har en rekke produkter som du kan trenge til din hobby. Her finner du mønsterpapir, kartong i mange ulike farger, ulike pyntegjenstander, stempler, glitter og album. Besøk Hobbykunst Norge for mer informasjon.

Kreativ Hobby

Kreativ Hobby er en annen god norsk nettbutikk som tilbyr ulike produkter til scrapbooking. Du kan også finne tips og en idebank i tillegg til alle produktene du kan kjøpe. Produkter som de tilbyr er stempler, pynt, lim, kartong, klippeark, mønsterpapir og stensiler. Nettbutikken har vært åpen siden 2004 og de har mer enn 7 000 registrerte kunder. De lager også stempler med egne design som du ikke vil finne andre steder. På Kreativhobby kan du finne deres store utvalg.

Hobbycraft

Det er ikke bare norske nettbutikker du kan stole på å handle fra. Hobbycraft er en britisk nettside som har et utrolig stort utvalg. Det vil kanskje ta et par dager ekstra før du mottar dine produkter, men det kan hende at du syns det er verdt det allikevel. Denne nettbutikken har alt du skulle kunne tenke deg å benytte i din scrapbook. Du finner en rekke ulike album du kan velge mellom blant annet. Det som er veldig fint med denne siden er at de har over 40 ulike scrapbook kits du kan velge mellom. Dette er perfekt for deg som er nybegynner og ønsker å prøve for å se om dette er en hobby for deg. Det er forskjellig hva disse inneholder men du vil finne det du trenger. Du kan for eksempel få 30 ulike kort med mange forskjellige design du kan velge mellom. Flere av pakkene inkluderer hele 130 deler du kan sette sammen akkurat slik du ønsker. Les mer om dette hos Hobbycraft UK.

Som du forstår så er det utrolig mye forskjellig å velge mellom når det gjelder produkter til denne hobbyen. Vi har nå gitt deg litt mer informasjon om noen av de nettbutikkene vi mener vil kunne passe godt for både nybegynnere og de som har holdt på en stund. Det kan også lønne seg å titte innom deres tilbudssider hvor du kanskje kan få med deg litt ekstra for en billig penge. Da er det bare å sette i gang fantasien og kose seg med sin egen kreativitet.