Scrap/design kredittkortet ditt

Design ditt kredittkortDersom du er interessert i scrapbook som hobby så er nok det en indikasjon på at du er et kreativt menneske. Det er mange ulike måter å uttrykke sin estetikk og kreativitet på, men det er kanskje noe du ikke har tenkt på. Det er faktisk nå mulig å designe sitt eget kredittkort. For deg som er kreativ så er dette ganske så morsomt. Dette vil kunne hjelpe deg til å uttrykke din egen estetikk og individualitet helt ned til noe så basis som et kredittkort. Det skal sies at det ikke er alle banker som lar deg gjøre dette så du bør sjekke med din leverandør.

Ha med deg minner i lommeboka

Det med å designe sitt eget kredittkort er noe en rekke med nordmenn allerede har gjort. Dersom du gjør dette så kan du selv velge mellom banken sine utvalgte bilder eller så kan du laste opp et bilde fra en ferietur eller andre hyggelige minner som du ønsker å se hver gang du drar opp kortet fra lommeboken. Dette er en ganske kul ide og det er en mulighet til å personifisere sitt eget kort. De mest populære valgene når det gjelder bilder er enten av familien, kjæledyret, bilen eller motorsykkelen. Men det er utrolig mye mer man kan velge mellom dersom man ønsker det. Det er dog en restriksjon når det gjelder bilder av artister eller logoen til favorittlaget i fotball for eksempel. Dette er på grunn av at det er strenge regler når det kommer til opphavsrett.

Hvordan gjør man det?

Først og fremst må du sjekke med din bank om de tilbyr en slik tjeneste. Det er nemlig ikke alle som lar deg designe ditt eget kredittkort. Det er også slik at det ofte er et lite gebyr dersom du ønsker å gjøre dette. Det kan være en hundrelapp eller noe rundt der. Dersom din bank tilbyr en slik tjeneste så kan du enkelt gå inn i din nettbank og finne frem til siden for tjenesten der. Da har ofte bankene et eget program hvor du kan laste opp det bildet du ønsker å benytte som motiv på ditt kredittkort. Hvis det ikke er et spesifikt bilde du ønsker å benytte så finner du som regel også et eget galleri med bilder som du kan velge mellom. Det er også viktig å huske på at det er noen regler for hva man kan velge som bilde. Det er slik at bilde ikke kan innehold noen personlige opplysninger. Det er også viktig at det ikke er noe telefonnummer eller tekster på bildet du ønsker å bruke. En annen regel er at du ikke kan bruke bilde av andre uten å ha fått godkjenning om dette. Det skal også sies at det ikke er lov å benytte nakne eller halvnakne bilder av voksne eller barn. Dersom du holder deg til disse reglene så er det en rekke andre motiver du kan velge mellom. Et lite tips helt til slutt er å tenke på at dette er et bilde som vil være på kortet helt til du skal få nytt. Med andre ord så kan det lønne seg å velge et motiv som du vet at du ikke vil bli lei av slik som hunden din, familien din eller lignende.

Kilder: